wadup

En helg har passerat, mhm. Måndag idag och det måste vara den sämsta måndagen på länge. Började dagen med att jag lacka på min lärare som inte ändrat på dexter. Stod att jag hade 49% ogiltig frånvaro, och jag är ju sjukskriven så jag ska ha 0%. Blir så sur på att dom aldrig kan sköta det där ordentligt. Och vid 18% ryker studiebidraget. Så skulle mitt bidrag rykt hade det varit pga av en miss. Det där ska ju fan lärarna sköta och se till så det är rätt. Fan, har man inga lappar med sig så äre det som är problemet, nu hade jag sjuklapp med mig och sjukintyg och blabla. Ändå klarar dom inte av att hålla koll? gaah

Well, efter det så satte jag mig och plugga teori. Hade ju sagt för någon dag sen att jag skulle blivit klar med boken då, men så blev det ju inte haha. Orkade aldrig fortsätta. Menmen, nu är jag igång igen. Blir förmodligen klar med den imorn, för har drygt bara ett kapitel kvar. Om miljön, gu så tråkigt det är haha!

Efter ett tag med boken fick jag sms från studentmössesaken iaf. Där stod det om någon deadline och att jag hade 24 timmar på mig att betala. Jag var liksom in på banken för 2 veckor sen? Så det blev en massa krångel där också. Fick ringa och hålla på. Dåligt humör var jag verkligen på. Dom skulle i vilket fall ringa mig imorn och se om dom sett pengarna då. Och det hoppas jag. Annars undrar ju jag vart mina pengar tagit vägen som jag var och betalade in? hm.. galet. Galen blir man när saker ska hålla på att krångla.

Jaja, efter det så blev det teoriboken igen, sen datorn. Nyligen kollade jag på top model och käka klass och hade lite tända ljus för mig själv hihi.



Kan ju berätta lite om helgen också.
I fredags efter jag vaknat tog jag mig till H&M, köpte en ny tröja. Sedan hem och käka lite. På kvällen kom Daniella hem till mig. Vi kollade lite smink på internet, på ögonskuggor alltså. Sen testade vi lite själva. Hon valde nå blått och jag tog nå grönt/gult. Blev tjusigt. Fast vi är ju alltid tjusiga så ;) haha.
Efter en stund så åkte vi till donken med Rakki och Rohback. Försökte trycka i mig en cheeseburgare, men det gick vääääldigt segt. Usch vad ont det gjorde i halsen.. (trött på att äta flytande nu alltså, haha). Iaf, så efter donken så skjutsade Rakki mig och Daniella till B&S. Vi gick faktiskt in på krogen helt nyktra! Och vi dansade NYKTRA! den ni ;) haha. Någon gång ska man väl minnas en kväll från krogen också, eheh. Träffade massa trevligt folk där. Och kvällen var guld! :)




Lördagen, ja jag vettefan. Hände inte mycket alltså. Följde med Rakki till gråzon och efter ett tag kom det dit lite mer folk och drack och sådär. Daniella kom också efter en stund och vi stod mest framför brasan och snurrade runt för att det var så kallt i lokalen. BRRR! Vi bestämde oss för att gå till B&S denna kväll också men av någon anledning blev vi någon minut sena och fick då inte gå in gratis. Och det känns ju ganska ovärt att betala för att gå in på krogen nykter. Så jag bestämde mig för att gå hem istället. Hade verkligen ingen känsel i fötterna eller händerna. Och då har jag redan svindålig blodcirkulation, och kyla gör det ju knappast bättre. Så helt frusen var jag när jag kom hem, usch.

Söndagen sov jag bort totalt. Var upp en halvtimme och kolla facebook typ, sen gick jag och la mig igen. SKÖNT!

Första helgen på drygt 3 månader som jag inte drack, haha! Kändes ganska konstigt, kändes inte som en helg :D men måste erkänna att det faktiskt var väldigt skönt att inte bränna nå onödiga pengar på alkohol/krogen. Och ännu skönare att för en gångs skull slippa vakna bakis!


Och nu blev detta inlägg vääääldigt mycket längre än vad jag trodde, haha! ooops



PUSS ;*




gaaaah

MMMM jävla mensvärk!
Tror jag avlider snart....

Ska aldrig mer hoppa över sockerpillrena, haha.
ååh, vill ba lägga mig och gråta.
pain asså
Och mina öron är ju inte nå bättre. Fy vad ont det gör i dom!


Meen, klä på sig kanske och få någon fart på dagen.
Kila till H&M och utnyttja mitt presentkort kanske,
får ju ryck av att bara sitta inne.

PUSS ;*


förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Megalängesen jag uppdaterade här på bloggen så tänkte att det kanske var dags.
I måndags opererade jag bort halsmandlarna. Idag äre onsdag och jag har fortfarande svårt för att prata. Inte så soft! Och till och från så smakar det skit i hela käften. Verkligen inte soft! Men det är soft att slippa skolan och bara dega hemma, hihi.

Meeen, det är väl bara att härda. Käka smärtstillande 1-2 veckor så äre nog fint sen!






AAAAH JUSTE JAAA,
tatuerade mig för drygt 2 veckor sen också.
Kan ju slänga upp bild på det med!:)


tattoo



Sådärja, var nog allt för nu.
Återkommer väl när jag har nå kul att förmedla ;)

RSS 2.0