swing life away

Blev hemma från skolan idag, pallade verkligen inte gå. Var helt död imorse för att jag knappt sovit något.

Klev upp vid 11 eller nåt sånt, tog några koppar kaffe. Fixade i ordning mig lite och sedan cyklade jag iväg till körskolan för att skriva in mig på teorin. Fan vad duktig jag är! Körde också lite senare med pappa, och det går ju så himla bra nu känns det. Ska öva lite på att starta i uppförsbackar och så också. Men det känns som att allt verkligen är på g nu.

Annars har det mest bara varit lugnt idag, musik och internet typ. Tänkte att jag skulle ta och kolla lite i teoriböckerna nu, hihi.

Ciaoo ;*

helluuu





sjukling på g?

Känner mig inte pigg alls, tung i huvudet och bara väldigt seg. Ont i halsen har jag också och hostar hela tiden. Hoppas bara inte att jag blir sjuk igen, har inte tid med något sånt just nu.

Min kväll har mestadels bestått av att plugga till religionsprovet imorn, inte det roligaste direkt. Vad har vi för nytta av att kunna om gud jesus osvosv i dagens läge liksom. USCH, inte ett dugg intressant! Och inget lyckas fastna i huvudet heller för att jag är så seg, bara några ynka ord.

Kungarna av tylösand blev ju såklart också ikväll. Hahah jag verkligen älskar programmet!

Undrar nog om det blir godnatt när som helst alltså.

Ciao :*


Ledig tisdag

Jamen visst, idag hade vi studiedag typ, eller vad det nu heter. Lediga var vi ju i alla fall. Vaknade någon gång strax innan 12 om jag inte minns helt fel. Var lite med Daniella då eftersom hon sov här. Vi chillade mest några koppar kaffe och en massa musik.

Jag och mamma bestämde oss igår för att gå ut idag om det skulle bli fint väder, vilket det blev. Så vi åkte till bondgårdsberget och fotade ett tag. Tänkte slänga upp några bilder här.

Efter att vi fotat och så, så kom pappa och hämtade mig och vi åkte ut till Norsa så jag fick övningsköra lite. Gick i alla fall ganska hyffsat idag, haha! Blir fortfarande nervös dock, i alla fall när det står bilar bakom en och jag står i en korsning, haha! Menmen.. snart så! Snart kommer det nog gå finnemang :) Övning ger färdighet så att säga.


Lägger bara upp de svartvita bilderna, för gillar dom bäst, hihi.




















Okej, jag skojade bara. Blev inte bara svartvita, haha. Ah, men detta får räcka för idag.

Skola imorn och jag längtar inte! Godnatt :*


Första inlägget

Okej, jag tänkte dra ett första inlägg med lite bilder bara så ni inte tror att jag kommer vara sådär supertråkig och bara ha en massa text i min blogg. För någon tråkmåns tänker jag då inte vara!


Blir några random ute bilder.










Okej, sådär. Får räcka för en liten stund. Lägger snart upp lite mer bilder från idag :)



RSS 2.0